Yritys

Opasmedia Oy

Opasmedia

Luotettavaa kumppanuutta vuodesta 2000

Opasmedia on valtakunnallinen mediatalo ja verkkopalveluiden tuottaja, joka tarjoaa internetissä tehokkaan ja yksilöllisen kohtaamispaikan ihmisille ja palveluille - ennen näkemättömällä konseptilla. Opasmedian kattava opaspalvelutarjonta, oma it-tuotanto ja myyntipalvelu sekä graafinen osaaminen takaavat, että meiltä saat kaikki välineet sähköisen median laadukkaisiin ratkaisuihin saman katon alta. Panostamme laatuun ja hyvään palveluun, kumppanuuteen. Tavoitteemme on aina asiakasyrityksen menestys.

Sähköinen Media

Sähköinen media

Löydettävyys sähköisessä mediassa

Monipuolinen palvelukokonaisuutemme tehostaa yritysten näkyvyyttä ja löydettävyyttä. Kauttamme olet esillä ja helposti saavutettavissa silloin, kun palveluillesi tai tuotteillesi on kysyntää.

Luokittelemme yritysten yhteystiedot loogisesti erilaisiin opasaiheisiin yrityshakemistoihin, joista Älyhaku-hakukone auttaa hakijaa löytämään etsimänsä. Palveluidemme avulla yritysten näkyvyys ja houkuttelevuus verkossa lisääntyy.

 
Konseptointi

Konseptointi

Tuotekehityksen suunnannäyttäjä

Seuraamme alaamme, mutta ennen kaikkea haluamme näyttää sille suuntaa. Opasmedia tarjosi ensimmäisenä Suomessa korkeatasoiset virtuaalikierrokset ja Suomen jokaiselle kaupungille oman kaupunkioppaan. Suomen ensimmäinen semanttinen hakujärjestelmä Älyhaku™ julkaistiin vuonna 2003 nopeuttamaan tiedonhakua.

Tuotekehitys, konseptointi ja ideoiden toteuttaminen tapahtuvat kaikki saman katon alla, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin jatkuvasti kehittyvällä alalla. Toteutamme asiakkaan liiketoimintaa lisäävää mainontaa ja näkyvyyttä hyödyntämällä uusia tekniikoita.

Suunnittelu

Suunnittelu

Yksilöllinen yritysprofiili

Lähtökohtamme on asiakkaan tyytyväisyys ensikontaktista tuotteen viimeistelyyn saakka. Yksilöllisen yritysprofiilin suunnittelu alkaa jo puhelimessa, ja tuotantotiimimme toteuttaa graafisen yritysilmeesi sekä kattavat sisällölliset ratkaisut. Tarvittaessa suunnittelemme yritysprofiilisi myös sosiaaliseen mediaan.

Suunnittelemme yritysprofiilin yhdessä asiakkaan kanssa. Painotamme palveluissamme edustavaa ulkoasua ja helppokäyttöisyyttä.

 
Sisältöpalvelut

Sisältöpalvelut

Sisällöntuotanto ja opaspalvelut

Opasmedia tarjoaa palveluita, jotka ovat laadullisesti korkeatasoisia ja joista asiakkaat hyötyvät ja ovat ylpeitä.

Meillä on vankka kokemus sisällöntuotannosta. Artikkelit eri aihepiireistä, uutiset, tilastotieto ja blogi ovat keskeinen osa sisältöpalveluitamme. Opaspalveluiden sisältö tuotetaan sisäisesti tai yhteistyökumppaneiden ja alan ammattilaisten sekä asiantuntujoiden kanssa.

Opasmedialla on jo yli 120 toimivaa opasta internetissä.

Strateginen kumppani

Strateginen kumppani

Laatu syntyy omasta osaamisesta

Laatumme syntyy omasta osaamisestamme ja yhteistyöstä valikoitujen kumppaneiden kanssa. Olemme kaupunki- ja kuntasektorilla sekä yrittäjäjärjestöjen kanssa luoneet laajan yhteistyöverkoston, jonka ansiosta palvelemme entistä tehokkaammin ihmisten ja yrittäjien tarpeita.

Asiantuntijaverkostomme ammattitaito takaa parhaan lopputuloksen myös niissä palveluissa, jotka eivät ole omaa ydinosaamistamme. Siksi pystymme tarjoamaan myös korkealaatuiset audiovisuaaliset palvelut, www-toteutukset ja digimainonnan.