Sähköiset mediat

Opasmedian opaskokonaisuus on tiedonhakumedia, jota käyttää kuukausittain yli kaksi miljoonaa suomalaista. Yritys-, kaupunki- ja toimialaoppaista löydät helposti ja nopeasti palvelut, tuotteet, yritykset ja yritysten yhteystiedot. Opasmedia tuottaa oppaat yhteistyössä kuntien, kaupunkien, elinkeinoelämän toimijoiden ja omien alojensa vaikuttajien kanssa. Tämä takaa ajantasaiset ja luotettavat tiedot.

Yritysopas.com

Yritysoppaiden johtotähti Suomen Yritysopas sisältää kootusti eri alojen yrittäjät ja yhteisöt koko Suomesta.

  • Maan käytetyin suomenkielinen yritystietopalvelu
  • Laadukas, huipputekniikalla toteutettu palvelu
  • Ihmisten ja yritysten kohtauspaikka
  • Avaa Yritysopas

Erikoisalojen yritysoppaat

Opasmedian alakohtaiset yritysoppaat ovat alansa käytetyimpiä suomenkielisiä tietopalveluita. Tutustu oppaisiin:


 

Virtuaalikaupungit

Liiku virtuaalisesti kaupungin keskustan kaduilla. Jokaisen yrityksen tietoihin pääsee linkin kautta. Yritysten tiedot myös rappukäytävien porrastauluissa.


 

Kaupunki- ja kuntaoppaat

Kaupunki- ja kuntaoppaat sisältävät alueella toimivat yritykset, julkiset palvelut ja kuntatietoa. Kaupunki- ja kuntakohtaiset oppaat palvelevat ihmisiä paikallisesti, ja ne on erityisesti suunniteltu tukemaan kaupungin tai kunnan elinkeinoelämää.

 


 
 

Palvelut yhteistyökumppaneille

Opasmedia on tuottanut palveluita myös yhteistyökumppaneilleen. Turun kaupungin, Turun Seudun Kehittämiskeskuksen, Turun kauppakamarin ja Turun yrittäjien kanssa tehty Turun seutuopas palvelee alueensa elinkeinoelämää, Seutuopas24 puolestaan on Oulun seudun alueelle suunnattu yrityshaku osana Kalevan palvelutarjontaa.

 

Seutuopas24

Seutuopas24 on yhteistyössä Kalevan kanssa tehty hakupalvelu, jonka avulla kuluttajat löytävät itselleen tärkeät yritykset ja tuotteet. Yritykset puolestaan voivat lisätä omaa näkyvyyttään, kaupankäyntiään ja kilpailukykyään olemalla läsnä yli 160 000 eri viikkokävijän palvelussa.

Osa yksilöille, yhteisöille ja yrityksille luotavaa virtuaalista kohtaamispaikkaa Yhdistää mediatalon ja palveluhakemiston vahvuudet

 

Turun Seutuopas

Seudullinen yhteistyö ja seudullinen elinkeinoelämän kehittäminen on Opasmedian toimintastrategiaa. Lähinnä yrityselämän käyttöön suunnatussa Turun seutuoppaassa on koko talousalueen eli 11 kunnan 17 000 yrityksen tiedot. Opas korvaa Turun seudulla aiemmin käytössä olleen Bisnesareena-yritysrekisterin.

  • Turun seutuoppaan yritysrekisteri sisältää yritysten yhteystietojen lisäksi muun muassa tiedot liikevaihtoluokasta, perustamisvuodesta ja ennakkoperintärekisteristä
  • Sosiaalisen median yhdistäminen oppaaseen mahdollistaa interaktiivisuuden
  • Avaa Turun seutuopas
 

Keijo - Virtuaalinen elinkeinoasiamies

Virtuaaliasiamies Keijo vastaa yrittäjien tai yrittäjiksi aikovien kysymyksiin omalla sivullaan ja Facebookissa. Virtuaaliset asiantuntijapalvelut ovat kätevä tapa tavoittaa kohderyhmä ajasta ja paikasta riippumatta. Keijo on toteutettu myös osana seudullisen yhteistyön ja elinkeinoelämän kehittämistä.


 

Tieto-oppaat

Opaspalveluiden yhtenä olennaisena osana ovat yleistietoa tarjoavat verkkopalvelut, jotka tuovat lisäarvoa opaskokonaisuuteen. Tietoa on saatavilla ensiavusta ja tv-ohjelmista alkaen aina viimeisimpiin uutisiin. Jokainen tieto-oppaista on toteutettu alan ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa.

» Ensiapuopas » Internetopas » Lakiopas » TV-opas