Mobiiliratkaisut

Mobiilimainonta on vahvasti kasvava verkkomainonnan osa-alue. Yritysten onkin varmistettava näkyvyys myös älypuhelimissa ja tablet-laitteissa. Toteutamme kotisivut toimimaan mobiililaitteissa tarjoamalla tekniset ratkaisut ja helpon sisällönhallintajärjestelmän. Kumppaniverkostomme avulla voimme toimittaa mobiilisovelluksia kaikkiin käyttöjärjestelmiin ja kaikille alustoille.

Mobiilisivustot

Kasvavan internetliikenteen siirtyessä pöytäkoneista matkapuhelimiin ja tabletteihin on mobiilisivuista tullut olennainen osa markkinointia ja viestintää. Suunnittelemme ja toteutamme jo olemassa olevat sivut mukautumaan mobiiliympäristöön ja eri päätelaitteille.

Toteutamme myös mobiilisivut yhdessä kotisivupalvelumme kanssa siten, että samaa verkkosivua voidaan käyttää eri päätelaitteilla. Hyödyntämällä sisällönhallintajärjestelmää mobiilisivujen päivittäminen on helppoa. Kotisivuja voi päivittää yhdellä julkaisujärjestelmällä huolimatta siitä onko käyttäjällä kännykkä, tabletti tai tietokone. Mobiilisivujen päivittämiseen ei siis tarvita erillistä työkalua.

 

Tukemamme mobiilit käyttöjärjestelmät

  • Android
  • iOS (iPhone, iTouch, iPad)
  • Symbian
  • Windows 7 Mobile
  • Windows Phone 8
  • HTML5
  • Blackberry
  • Java ME

Mobiilisovellukset

Älypuhelinten yleistyessä vauhdilla mobiilisovellukset kuuluvat jokaisen yrityksen työkaluihin. Autamme asiakkaitamme ja kumppaneitamme määrittelemään mobiilisovelluksille niiden kohderyhmiin ja yrityksen liiketoimintatavoitteisiin sopivat käyttömallit ja ominaisuudet.

Kumppaniverkostomme avulla voimme kehittää ja toimittaa mobiilisovelluksia kaikkiin käyttöjärjestelmiin ja kaikille alustoille, sekä taata ajantasaisen sisällön, käyttäjäilmoitukset ja luotettavat toimitukset sisältö- ja palveluintegraation keinoin. Mobiilisovellusten kehitys- ja toimitusprosessit mahdollistavat sekä yksinkertaisten että monimutkaisempien mobiilisovellusten kustannustehokkaan tuottamisen erityyppisille yrityksille ja organisaatioille.