Opasmedian tuotteet ja palvelut

Markkinoinnin menestyskakku

Sähköiset mediat

Opasmedian opaskokonaisuus on tiedonhakumedia, jota käyttää kuukausittain yli kaksi miljoonaa suomalaista. Yritys-, kaupunki- ja toimialaoppaista löydät helposti ja nopeasti palvelut, tuotteet, yritykset ja yritysten yhteystiedot. Opasmedia tuottaa oppaat yhteistyössä kuntien, kaupunkien, elinkeinoelämän toimijoiden ja omien alojensa vaikuttajien kanssa. Tämä takaa ajantasaiset ja luotettavat tiedot.

Lue lisää

Sosiaaliset mediat

Sosiaalisen median palvelu sopii yritykselle, joka haluaa olla lähellä asiakkaitaan ja keskustella heidän kanssaan. Eri kanavat mahdollistavat suoran palautteen saamisen asiakkailta sekä helpon palautteeseen vastaamisen. Sosiaalinen media on oikea valinta yritykselle, joka on kiinnostunut kehittämään palveluitaan ja tuotteitaan palautteen perusteella.

Lue lisää

 

Hakusanamainonta

Opasmedia suunnittelee ja toteuttaa yrityksellesi hakusanamainonnan avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme hakutermit ja toteutamme mainoskampanjasi laadukkaasti. Mainonta mitataan täsmällisesti ja raportoidaan asianmukaisesti, jotta saavutettujen tulosten seuranta on helppoa.

Lue lisää

Imagoa tukevat profiilit

Toteutamme jokaiselle yritykselle yksilöllisen, imagoa tukevan profiilin internetiin. Erilaiset tuotepalvelumme antavat mahdollisuuden juuri sopivan näköisen ja kokoisen näkyvyyden rakentamiseen. Käytössämme ovat huippuluokan tekniikat ja palvelumme tarjoavat yrityksille parhaan paikan liiketoiminnan edistämiseen sekä varmistamiseen.

Lue lisää

 

Kotisivut ja optimointi

Toteutamme jokaiselle yritykselle yksilöllisen, imagoa tukevat kotisivut internetiin. Kotisivupalvelumme antaa mahdollisuuden edullisiin perusinternetsivuihin ja kampanjasivuihin sekä suuriin sivustokokonaisuuksiin, kuten esimerkiksi verkkokaupan pystyttämiseen. Palvelumme tarjoavat yrityksille parhaan paikan liiketoiminnan edistämiseen. Suunnittelemme sivut toimimaan myös mobiililaitteissa.

Lue lisää

Sähköpostimainonta

Tarjoamme yrityksen käyttöön Suomen johtavan sähköpostimarkkinointityökalun ja sen avulla tehoa uutis- ja asiakaskirjeiden lähetykseen. Työkalun avulla hoituu sekä toimiston sekä asiakkaille viestintä. Sähköpostityökalu on kehitetty yhteistyössä markkinointiviestinnän ammattilaisten kanssa.

Lue lisää

 

Mobiiliratkaisut

Mobiilimainonta on vahvasti kasvava verkkomainonnan osa-alue. Yritysten onkin varmistettava näkyvyys myös älypuhelimissa ja tablet-laitteissa. Toteutamme kotisivut toimimaan mobiililaitteissa tarjoamalla tekniset ratkaisut ja helpon sisällönhallintajärjestelmän. Kumppaniverkostomme avulla voimme toimittaa mobiilisovelluksia kaikkiin käyttöjärjestelmiin ja kaikille alustoille.

Lue lisää

Mainostoimistopalvelut

Lähes 20 vuotta osaamista ja kokemusta ei voi olla näkymättä. Meiltä löytyy niin strateginen, tekninen kuin visuaalinenkin osaaminen markkinointiviestinnän laajalla kentällä. Hyvin suunniteltu ja ihmisiin vetoava idea luo parhaan pohjan onnistuneelle markkinointiviestinnälle unohtamatta laadukkaasti viimeisteltyä lopputulosta. Toteutamme yritysten, tuotteiden ja palveluiden graafisen ilmeen sekä digitaaliseen että painettuun mediaan.

Lue lisää

 

Mediatoimistopalvelut

Meneekö markkinointipanostuksesta vähintään 50% hukkaan, kuten suurella osalla yrityksistä ? Ota mukaan osaava kumppani ja ota aidosti tehoa markkinointiin ja sen panostuksiin. Lähes 20 vuotta osaamista ja kokemusta ei voi olla näkymättä. Olemme kumppaninne markkinoinnin strategisessa suunnittelussa ja sen toteuttamisessa. Autamme yritystä löytämään suunnan tarjoamalla tehokkaita ja tuloksellisia keinoja saavuttaa tavoitteet. Saamme ideat toimimaan kaikissa kanavissa ja ennen kaikkea – kanavat toimimaan yhdessä tehon maksimoimiseksi.

Lue lisää