Kohti uusia haasteita!

Millainen vuosi 2015 tulee olemaan markkinoinnin ja mainonnan maailmassa? Lue tiivistetyt aatoksemme ja ota vaarin!

Aidosti mukana

On turha enää sanoa, että kaikki asiakkaat tulevat puskaradion kautta. Markkinatilanne on vaikea, jolloin on osattava olla itsekin tarpeeksi nöyrä ja rehellinen itselleen; jokainen asiakas on tuikitärkeä, tuli hän sitten puskista tai netistä. Siksi on satsattava toimiviin, responsiivisiin, nettisivuihin, jotta on tavoitettavissa ja löydettävissä.

Vaikka omat, uudet sivut toimivat pöytäkoneella, tabletilla ja puhelimessa ja ovat varustettu nykyajan herkuilla, ei se tarkoita kiillotettua ja valheellista kuvaa. Rehellinen sisältö omalle kohderyhmälle suunnattuna on jokaisen menestyvän yrityksen peruspilari. 

Some tukena

Sosiaalista mediaa ei myöskään voi karttaa. Sosiaalisen median merkitys kasvaa vuosi vuodelta ja esimerkiksi Facebook on nopea ja toimiva tapa informoida asiakkaitaan. Pinterest, LinkedIn, Tumblr, Snapchat, Twitter ja Facebook eivät ole välttämättä kaikki tuttuja, eikä kaikesta tarvitse tietääkään. On kuitenkin hyvä satsata joihinkin kanaviin ja olla niissä aktiivinen. Pelkkä Facebook-yrityssivu ei anna mitään, jos sivu kaikuu tyhjyyttään.

Me toteutamme some-markkinointia. Voimme luoda yrityksellesi somekalenterin ja toimia päivittäjänä ja sisällöntuottajana kanavaasi. 

Sanat valmiina

Hyvä sisältö on se, joka merkkaa. Netin käyttäjä on kärsimätön. Sivuston on auettava nopeasti, toimittava kaikilla laitteilla ja annettava nopeasti selkeää informaatiota. Etusivun essee firman historiasta ei ole kuluttajaystävällistä, vaikka yrityksesi vaiheet sinulle rakkaita ovatkin. On opittava antamaan sitä, mitä haetaan, sopivin sanakääntein. Me toteutamme sisällön, oli valintasi sitten kotisivut, mainossivu tai jokin muu markkinointistrategia. 

Tukka takana!

Piruja on turha maalata seinille, mutta omaa yritystä uhkaavat demonit on tiedostettava. Jos on itse hiljainen ja jämähtänyt paikoilleen, tuskin mitään muutosta parempaan on odotettavissa. Anna pyörien pyöriä, älä pelkää uusia asioita, satsaa markkinointiin ja luo yrityksellesi uusia keinoja saavuttaa potentiaalisia asiakkaita. Tämä kaikki on mahdollista. 

Tehdään yhdessä ensi vuodesta erityisen onnellinen!

Terveisin

Opasmedian väki

 

31.12.2014

Uutiskirjeemme avulla pysyt ajantasalla!

Tilaa heti antamalla sähköpostiosoitteesi: